top of page

Een tuin is een plek van schoonheid, maar niet enkel om naar te kijken. Een tuin biedt bescherming tegen de buitenwereld en zijn drukte en wordt dan ook steeds belangrijker als ruimte waar we tot onszelf kunnen komen en waar we ons verbonden kunnen voelen met de natuur, die steeds meer moet wijken. 

Een tuin behoort dan ook toe aan de mensen die erin wonen en moet dus ook bij hen passen, net als bij het huis en bij het omringende landschap. Daarom vertrek ik bij elk ontwerp vanuit een grondige analyse van de plaats en vanuit de wensen van de bewoners.


Een tuin kan bovendien uitnodigend zijn voor de natuurlijke fauna en kan ons leefmilieu verrijken. Ik hecht dan ook veel belang aan het gebruik van een geschikte beplanting, die aantrekkelijk is voor mens & dier. Ook werk ik telkens een verantwoord waterbeheer uit.


De tuinen die ik ontwerp zijn hedendaagse groene plekken, die schoonheid en ecologie verenigen. De spanning tussen een sterke structurele indeling en een natuurlijke weelde aan planten en hun levendige texturen, schept uitdagende ruimtes die aanzetten om te bewegen, te zitten, te denken en los te laten.

bottom of page